Genel Cerrahi Tüm kategoriler için tıklayınız
Arama Kriteri: Arama Yardım
Doktora sağlıklı yaşam için soru sormak istiyorum Doktorlarımıza soru sormak için kullanıcı girişinizi yaptıktan sonra
" Üye Hizmetleri " menüsünden " Sorularım ve Cevaplarım " menüsüne, ardından da
" Soru Sormak İstiyorum " butonuna tıklayın...
Toplam 2470 Soru. Sayfa :  
..

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

..
  kıl dönmesi
merhaba ben 28 yasında bir anneyim bundan 4 gün önce kuyruksokumunda cok ufak bir şişlik hissettim herhangi bir delik veya akıntı yok her gecen gün dahada azalıyor kaybolmak üzere ancak ben oturuken cok azda olsabir agrı hissediyorum.Kıl dönmesi olabilirm...
Gönderilme zamanı: 06.02.2008 20:56:29 4 cvp.
  acil cevap bekliyorum
ben 1 yaşındayken bir trafik kazası geçirmişim. sag kolumda omuzla eklem arası kaslarda gelişmeme ve istege baglı hareket ettiremiyorum. ama eklemden aşagısı normal parmaklarımı falan oynatabiliyorum ama bu hastalıgın adını biliyorum o yüzden dogru bölüme...
Gönderilme zamanı: 04.02.2008 23:21:37 1 cvp.
  beze
yaklaşık 3 yıl önce sol omuzumun altında ve sırtımın tam ortasında bezeler çıktı doktor ozaman yağ bezesi dedi 10 gün önce omuz altındaki dokununca acımaya başladı doktora gittim iltihaplanmış dedi antibiyotik verdi 1 hafta sonra bonyo esnasınd patladı iç...
Gönderilme zamanı: 04.02.2008 22:48:00 1 cvp.
  HEMOROİD Mİ?ÇATLAK MI?
DOKTORA CIKTIĞIMDA BANA ANAL FİSSÜR TANISI KOYDU ÇATLAK VAR DEDİ.BENDE IKINMAYLA ORTAYA CIKAN BİR MEME OLUP SONRA KENDİLİĞİNDEN İÇERİ GİREN BİR MEME VAR DEDİM BUNUN HEMEROİD Mİ YOKSA ÇATLAK MI OLDUĞUNU SORDUĞUM DA HEMOROİD DEĞİL DEDİ.BENDE HİÇBİR ŞEKİLDE ...
Gönderilme zamanı: 04.02.2008 17:12:13 4 cvp.
  mide
merhaba hocam.annemin şiddetli karın ağrısı sebebiyle doktora gittik.endoskopi yaptırmamız önerildi.annemin endoskopi sonucu şöyle.özefagus:z çizgisi 35 cm.dekardioözefagial bileşkeninin üzerinde polipoid bir lezyon gözlendi.retrofleksiyonda kö basıncının...
Gönderilme zamanı: 03.02.2008 12:36:33 3 cvp.
  yardım
ayagımın alt kısmında yuvarlak sert bir cisim oluştu küçük küçük yumurluyamuş gibi çıkıyor doktorlarda uzun tedavi gördüm koterle 2defa aldılar yara iyileşmeden yine çıktı sanki hareket ediyormuş gibi oluyor aynı sekilde öbür ayağımdada çıktı yürürken ağr...
Gönderilme zamanı: 03.02.2008 10:55:24 2 cvp.
  troid
hocam ben troit ameliyatı oldum.ameliyat sonrası hormon değerleri FT3:2,28 (2,3-4,43) FT4:0,76(0,8-1,8) TSH:13,89(0,27-4,2) Hocam ben ameliyata bağlı kalıcı hipotiroidimiyim ...
Gönderilme zamanı: 02.02.2008 20:08:59 1 cvp.
  teşekkür
SİZENİZE YAZDIĞIM SORUNUMLA İLGİLİ ACİL SORUMA HEMEN CEVAP VEREN OP.DR HAKAN YENEL VE YARD. DOÇENT DR GÜRKAN ERSOY A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.VE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. YEŞİM ARGUN...
Gönderilme zamanı: 02.02.2008 17:29:05 1 cvp.
  mide kepcesi yada mide bypass
merhabalar mide kelepcesi ve mide bypassi arasindaki farklar nelerdir hangisi daha cok uygulanan ve tercih edilen bir yöntemdir tskler...
Gönderilme zamanı: 01.02.2008 18:32:02 1 cvp.
  trioid ameliyati
iyi günler pazar günü ablam triodden ameliyat olacak benim size sormak istedigim bu hastalik yüzünde ablamin gözlerinde büyüme oldu ameliyattan sonra gözlerinin düzelip düzelmeyecegini merak ediyorum simdiden ilgilendiiginiz icin tskle...
Gönderilme zamanı: 01.02.2008 17:27:20 4 cvp.
  fibroadenom kisti
fibroadenom kisti merhaba.sorunum için hangi branş dalına yazmam gerektiğini tam olarak bilemedim ama 14 yaşındaki kızımın sol memede bir kist oluştu.Bu hafta çekilen ultrason sonucunda; fibroadenom kisti olup,saat10-11 de 18x12 mm ve 4x 3 mm boyutunda d...
Gönderilme zamanı: 01.02.2008 16:53:45 2 cvp.
  memede kist
sol mememde baskıya maruz kalınca oluşan şiddetli yanma ve sancı yapan hassas bir bölge vardı.doktorum elle muayenede herhangi bir soruna rastlamadı ancak usg istedi.usg sonucu,sol memede saat 3 hizasında meme başına 2 cm uzaklıkta boyutları 8 mm ve 3 mm ...
Gönderilme zamanı: 01.02.2008 02:51:17 2 cvp.
  anal fissür
İYİ ÇALIŞMALAR BEN DOKTORA CIKTIĞIMDA ANAL FİSSÜR TANISI KOYDULAR FAKAT BENDE IKINMAYA BAĞLI OLARAK DIŞARI MEME CIKIP SONRA KENDİLİĞİNDEN MEME GEÇİYOR DOKTORA SORDUĞUMDA BUNU HEMEROİD OLMADIĞI ANAL FİSSÜR OLDUĞUNU AMELİYATA GEREK OLMADIĞINI SÖYLEDİ.SİZCE ...
Gönderilme zamanı: 31.01.2008 16:40:34 3 cvp.
  kiloo
slm ben sercan 21 yaşında 180 boyunda 90 kilo bir gencim.kısacası kilolarımdan mümkün olunabilecek en hızlı şekilde kurtulmak istiyorum.aslında sorunum belden üstümde yavaş yavaş göbek yapmaya da başladım bir hassa göbek bölgemin zayıflamasını istiyorum.s...
Gönderilme zamanı: 31.01.2008 02:15:54 2 cvp.
  göğüs kistleri
ben 32 yaşında 3 çocuk annesiyim 2 yıldır göğsümde kist vardı hiç bir tedavi yapılmadı şimdi kistler çoğalmış ve sol göğsede sıçramış yine tedavi verilmedi 3 ay sonra kontrol denildi acaba risk nedir en büyüğü 10.5 milim olmak üzere 4adet en küçüğü 5.5 l...
Gönderilme zamanı: 30.01.2008 15:28:49 2 cvp.
  memede hassasiyet
Saygılar.Benim problemim göğüslerimin çok hassas ve sert bir yapıda olması.Normalde bir ağrım yok,fakat ufak bir dokanma bile acı veriyor.Ve bu durum sürekli,yani adet öncesi gerginlik değil.Bu hassasiyet son zamanlarda giderek arttı.Guatr ameliyatı geçir...
Gönderilme zamanı: 30.01.2008 11:55:37 2 cvp.
  kronik pelvik ağrı
Hastalığımın ne olduğunu öğrenmek istiyorum Ben 2 çocuk annesiyim iki çocuğumuda sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım 1. çocuğumu doğduktan yaklaşık 1 yıl sonra adetimin 2. gününde başlayan sol kasığımda, amansız bir sancı oldu ve akşama kadar sürdü bu...
Gönderilme zamanı: 29.01.2008 21:39:30 1 cvp.
  aciL ! ! !
mıgde kanserı hastamız kemoterapı yapılmadı cunku kanser butun vucudunu sarmıs ambulansla acıl kaldırdırdıgımız hastanede n yogum bakıma alıcaklarını ancak hastanın son gunlerı oldugunu ve yogun bakımıın pek faydası olmuycanı soyledıler bızde eve getırdık...
Gönderilme zamanı: 27.01.2008 16:22:13 2 cvp.
  sağ memede kist
MERHABA DOKTOR BEY BEN 28 YAŞINDA BİR EVLİ BİR BAYANIM 2006 YILINDA SAĞ MEMEDEN 11X3MM ÇAPINDA BİR KİST ALDIRDIM VE PATOLOJİ SONUCUM TEMİZ ÇIKTI ŞİMDİ YİNE AYNI GÖĞÜSTE 6.7 MM ÇAPINDA BİR KİST DAHA ÇIKTI.SİZE SORUM ŞU YİNE AYNI GÖĞÜSTE BİR KİSTİN DAHA ÇIK...
Gönderilme zamanı: 26.01.2008 09:54:02 3 cvp.
  aşırı kabızlık
4 yıl önce ileri dercede bağırsak enfeksiyonu geçirdim.şuan ileri derece kabızlık çekiyorum.haftada 1 defa tuvalet ihityacımı giderebiliryorum fakat onda da tam anlamıyla rahatlama olmuyorum. acaba bu durumda ne yapablirim....
Gönderilme zamanı: 25.01.2008 11:47:22 2 cvp.
  kabızlık
öncelikle merhabalar diliyorum. benim sorun sürekli kabız olmam 2-3 günde bi tuvalete çıkıyorum. posalı yiyecekler yiyorum, günde 2 litre su içiyorum, çay kahve içmemeye dikkat ediyorum ama yinede kabızım. ne yapabilirim. birde bu durum kansere mi yol açı...
Gönderilme zamanı: 25.01.2008 11:35:41 1 cvp.
  kreatının
kreatinin alt değerinin 121 çıkması ne ile bağlantılıdır sonuç olarak ne olabilir bu konuda açıklayıcı bilgi verebilirmisiniz...
Gönderilme zamanı: 24.01.2008 19:12:54 2 cvp.
  perianal fistül
fistül amaliyatında uygulanan seton yöntemi hakkında bilgi almak istiyorum. ip geçriliyormuş pek anlayamadım da...
Gönderilme zamanı: 24.01.2008 14:55:11 2 cvp.
  perianal fistül
merhabalar ben perianal fistülden muzdaribim.2,5 ay önce şiddetli ağrı , ateş ve anal bölgede şişlikle belirti gösterdi.yapılan drenaj sonrasında oldukça büyük bir rahatlama hissettim ancak 2,5 aydır hala akıntım ve hafifte olsa ağrım var.olduğum muayene...
Gönderilme zamanı: 24.01.2008 14:07:59 2 cvp.
  ANAL FİSTÜL
Mayıs 2007 de anal apse teşhisi ile ameliyat oldum. Daha sonra ameliyat yerinde fistül oluştu. pelvik mr sonucunda ; sol perianal bölgede orofisi sol majör labrum posterior komşuluğunda bulunan ve superiorda perianal lokalizasyonda, iskioanal fossaya d...
Gönderilme zamanı: 23.01.2008 13:33:32 1 cvp.
  tiroid
troid muayenesi için hangi bölüme başvurmak gerekli? ...
Gönderilme zamanı: 21.01.2008 21:45:56 2 cvp.
  lösemi hemogram testinde ortaya çıkarmı
son zamanlarda aşırı kansızlığım burnumda kanama sıklığı ve kulak arkamda çene altımdaki lenf bezlerimde büyüme başladı.sürekli ateşlimde de artış ortaya çıkıyor.özellikle 1 aydır karnım hep şiş ve çok gergin rahatsız edici.hemogram tahlili yaptırmıştım a...
Gönderilme zamanı: 21.01.2008 14:46:42 1 cvp.
  basur
iyi çalışmalar doktora cıktığımda bana anal fissür tanısı koydu, bende iç hemeroid var sanırım ıkınma sonucu ortaya cıkıp sonra kendiliğinden içeri giriyor ve kanama meydana geliyor bir türlü sorunu gideremedim bana nasıl yardımcı olabilirsiniz..izmird...
Gönderilme zamanı: 21.01.2008 12:08:31 1 cvp.
  boyun ve ensede sertlik
iyi günler 23 yaşında bir erkeğim. boynumun ortasında soluk borusunun solunda bi kütle var gibi. boynumun sonuna kadar uzanıyor böyle sırttaki kuluçlara benziyor dokununca ve ensemde tam kafa tası bitiminde yine solta bir sertlik var dokununca içindeki se...
Gönderilme zamanı: 21.01.2008 01:22:24 2 cvp.
  ERKEKLERDE GÖĞÜS KANSERİ
MERHABALAR DAYIM TESADÜFEN GÖĞÜS BÖLGESİNİ KAŞIRKEN ELİNE BİR SERTLİK GELDİĞİNİ (FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDE) VE BUNUN GÖĞSÜNDE BULUNAN BİR BENİN ALTINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ.BUNUN KÖTÜ BİR ŞEY OLMA OLASILIĞI VAR MI? VE EMİN OLABİLMEMİZ AÇISINDAN NELER YAPILMASINI ...
Gönderilme zamanı: 20.01.2008 11:19:11 3 cvp.
  TİROİD
Hocam ben 25 gün önce tamamlayıcı troikdemi oldum.Ameliyat sonrası troid bezi isthmus ve sol lobu izlenmedi.troid sağ lobu11x12x16 mm boyutta rezidü troid dokusu ile uyumlu görünüm izlenmiştir.Günde 2 adet teforkullanıyorum.yapılan hormon sonuçları tsh 0....
Gönderilme zamanı: 19.01.2008 20:59:41 2 cvp.
  guatr sonuçlarımı yorumlar mısınız?
TSH- 7.72(NORMAL DEĞER 0.27-4.2) T3- 3.68 T4-1.35(0.93-1.7)HCT-35.9(37.0-50.0)MCH-32.8(27.0-32.0)MCHC-36.8(30.0-35.0)EOS-0.15(2.0-7.5)EOS%1.8(40-75) PARANTEZ İÇİNDEKİ NORMAL DEĞERLER ŞİMDİDEN İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.4 YIL NCE ZEHİRLİ GUATR AMELİYATI...
Gönderilme zamanı: 19.01.2008 15:21:34 1 cvp.
  Yumuşak deri enfeksiyonu
mrb.öncelikle hizmetinizden dolayı çok teşekkür ederim.benim sorum sağ üst kolumdaki şişlikle ilgili.bahsettiğim şişlik yaklaşık beş yıl önce sıktığım zaman içerisndenkoyu kıvamda yağ çıkan koyu renkli 5mm çaplı küçük bir yumru idi. aradan geçen yıllarda ...
Gönderilme zamanı: 18.01.2008 22:30:26 1 cvp.
  yumuşak deri sarkomu
mrb.öncelikle hizmetinizden dolayı çok teşekkür ederim.benim sorum sağ üst kolumdaki şişlikle ilgili.bahsettiğim şişlik yaklaşık beş yıl önce sıktığım zaman içerisndenkoyu kıvamda yağ çıkan koyu renkli 5mm çaplı küçük bir yumru idi. aradan geçen yıllarda ...
Gönderilme zamanı: 18.01.2008 22:29:24 1 cvp.
  guatr tahlil sonuçlarımı yorumlarmısınız?
TSH 7.72--T3 3.68--T4 1.35--HCT35.9--MCH32.8--MCHC 36.8--EOS0.15--EOS% 1.8 BU SONUÇLARI YORUMLARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.BEN 4 YIL ÖNCE ZEHİRLİ GUATR AMELİYAT OLDUM....
Gönderilme zamanı: 18.01.2008 21:29:50 1 cvp.
  perinal abse anal fissur
merb ben yeni üye oldum 2007 nisan ayında makt bölgemde sidetli ağrı yuksek ateş ve bulantı ıle acıl gıttım hemoroit sandım ama doktorumun muayenesı sonuncunda perinal anal fissur oldunu ve acil mğdehale edılmesı gerektıgını söledı ve muayeneden sonra ...
Gönderilme zamanı: 18.01.2008 11:50:54 1 cvp.
  perinal abse anal fissur
merb ben yeni üye oldum 2007 nisan ayında makt bölgemde sidetli ağrı yuksek ateş ve bulantı ıle acıl gıttım hemoroit sandım ama doktorumun muayenesı sonuncunda perinal anal fissur oldunu ve acil mğdehale edılmesı gerektıgını söledı ve muayeneden sonra ...
Gönderilme zamanı: 18.01.2008 11:42:38 1 cvp.
  gögüs buyutmek
slmlar benım gögüslerim cok kucuk yasım 22 ve buyutmek istıyorum bunun ıcın kerem ve ilaclar satılıyor etkili olurmu sizin tavsiyenız nedir ne yapmalıyım ...
Gönderilme zamanı: 17.01.2008 09:20:31 2 cvp.
  mammografi incelemesi
sol meme alt iç kadran derin planda,yaklaşık 12 mm çapında düzgün konturlu benign özellikte opak lezyon mevcuttur.mammografi sonucu bole demektedır annem 47 yasında doktoru bu sonuca gore başka bı tetkıke ıhtıyac duymamaktadır iyi huylu oldugu ıcın dokunu...
Gönderilme zamanı: 16.01.2008 10:53:52 4 cvp.
  Kıl dönmesi mi acaba ?
Çalışma ortamının aşırı sıcak olmasından dolayı pişik sonrası sol kalça orta noktada sertlik/şiş belirdi. Kıl dönmesi şüphesiyle genel cerrahhi polikliniğine gittim.Yağ bezesi olduğunu,önemsiz olduğunu,ancak büyüdüğü takdirde cerrahi müdahele ile alın...
Gönderilme zamanı: 15.01.2008 21:17:05 2 cvp.
Toplam 2470 Soru. Sayfa :  
..

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

..
AKDKids Bornova
izmir anaokulu
www.akdkidsbornova.com
Okulum.org
Okullar ve Eğitim Hakkında Bilgi Paylaşımı
www.okulum.org
Kullanım Şartları
© 2000 - 2010 Mavi Piksel İnternet Çözümleri ve Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (232) 445 53 09 Telif hakları Mavi Piksel'e aittir.
İletişim | Forum
Doktor ve Sağlık Sitesi | Bebek Sağlığı | Tüm Gazeteler