Genel Cerrahi Tüm kategoriler için tıklayınız
Arama Kriteri: Arama Yardım
Doktora sağlıklı yaşam için soru sormak istiyorum Doktorlarımıza soru sormak için kullanıcı girişinizi yaptıktan sonra
" Üye Hizmetleri " menüsünden " Sorularım ve Cevaplarım " menüsüne, ardından da
" Soru Sormak İstiyorum " butonuna tıklayın...
Toplam 2408 Soru. Sayfa :  
..

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

..
  gece aşırı terleme
herkeze iyi çalışmalar diliyorum.ben sultan babamın yaklaşık 3 yıldır çok fazla terlediğini görüyorum özellikle de kış aylarında ve yattığı zaman çok rastlıyorum.üzerine kalın şeylerde örtmüyor.ihmal etmiyoruz bu konuyu.ama gittiğimiz doktorlarda babamın ...
Gönderilme zamanı: 28.12.2007 18:29:04 1 cvp.
  iltihap
merhaba kolay gelsin parmağımda kesik sonucu iltihap oluşmuştu iltihabı boşaltık ve 2 gündür pansuman yaptırıyorum yarayı açınca fito diye bir krem var elimde onumu sürmem gerekiyor yaranın üzerine yardımınız için şimdiden teşekkürler....
Gönderilme zamanı: 28.12.2007 00:04:06 1 cvp.
  FİSTÜLÜN TEDAVİSİ VAR MI?
Fistülün gerçekten tedavisi var mı? Yoksa tedavi denilen şey sadece denemeden mi ibaret? Fistülü olup da sağlığına kavuşan kaç kişi var? Fistül ameliyatının çok risk taşıdığı doğru mu? (İnkotinans vs.) Bu tedaviyi yapan tecrübeli hekimlerimiz varsa ceva...
Gönderilme zamanı: 26.12.2007 01:02:54 1 cvp.
  Göbek iltihabı
merhaba .Benim sorunum göbek deliğimde sadece sildiğim zaman ortaya çıkan kötü kokulu bir durum vardı.Akşam doktora gittim. Temzilediler ve önemli birşey değil deyip ilaç vermediler.Başka bir dokTora daha görünmelimiyim?...
Gönderilme zamanı: 25.12.2007 19:21:10 1 cvp.
  safra kesesi polipleri
safra kesemde 5mm çapında polip çıktı..çok üzüldüm..bu konuyla ilgili beni aydınlatırmısınız?ne yapmalıyım?...
Gönderilme zamanı: 25.12.2007 13:41:27 3 cvp.
  spastik kolit
iyi çalışmala.25 yaşında bayanım.yaklaşık 2 sene önce kabızlık şikayetimin sonucunda spastik kolit teşhisi konuldu.7-8 ay boyunca debridat(2*1) ve duspatalin(3*1) kullandım.aynı zamanda sebze ve lifli gıdaları tüketmeye özen gösterdim.bugünlerde kabızlık ...
Gönderilme zamanı: 24.12.2007 20:41:53 2 cvp.
  koltuk altımda küçük şişlik
koltuk altımda mercimek kadar sert acısız şişlikler var.6 aydır bu şişlikler duruyor...
Gönderilme zamanı: 22.12.2007 23:50:42 2 cvp.
göbek deliğimde akıntı
benim göbek bağımda kanla karışık hafif bi akıntı oluyor ama dışarı akmıyor orda kuruyup kalıyo ve çok pis kokuyo. spor yapıp terlediğim zaman biraz yanma oluyo. bu durumun bi zararı var mı çok rahatsız oluyorum bu kokudan. ne yapmam gerekiyo? yardımcı ol...
Gönderilme zamanı: 21.12.2007 15:10:47 0 cvp.
  göğsümdeki kist kansere çevirebilirmi
yaptırmış olduğum meme ultrasonu sonucunda; sağ memede ÜDk da yaklaşık 32x19 mmlik yer yer internal milimetrik ekojeniteler içeren kist ve diğer kadranlarda <1 cmlik multipl kistler izlendi.Sol memede en büyüğü ADK areolaya yakın yerleşimli 28x18 mm ve ...
Gönderilme zamanı: 18.12.2007 12:14:31 1 cvp.
  KOLUMDAKİ ŞİŞ VE SERT YAPILAR
İYİ ÇALIŞMALAR 1996 YILINDA SOL KOL BİLEĞİME 5 CM UZAKLIKTA NOHUT TANESİ BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR KİTLE(SERT) BELİRDİ 2 3 YIL SONRA AYNI KOLDA DİRSEĞE YAKIN YERDE DAHA BÜYÜK BİR KİTLE OLUŞTU O YILLARDA KOL GÜCÜNE DAYALI AĞIR İŞLERDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ZORLAMA OLARAK...
Gönderilme zamanı: 17.12.2007 16:04:30 1 cvp.
  kıl dönmesi
merhabalar.4-5 yıldan beri devam etmekte olan kıl dönmesi problemim var.3 kez iltahaplanma oldu ve boşaltıldı.Ameliyat olmam gerekiyor ama açıkçası bu konuda edindiğim bilgiler gözümü çok korkuttu.Ameliyatın boyutu,hangi şekilde yapılacağı ve iz kalıp kal...
Gönderilme zamanı: 16.12.2007 20:25:52 2 cvp.
  Cevaplarınız için teşekkürler
12.12.2007 tarihinde gögüs USG sonucumu yollamıştım. 27 yaşındayım 2 senelik evliyim çocuğum yok. 1 sene yasmin adlı doğum kontrol hapını kullandım 2006 şubatta bıraktım. ayrı bir hormon hapı kullanmadım. ailedede meme kanseri yok. 2 genel cerraha m...
Gönderilme zamanı: 15.12.2007 09:41:34 1 cvp.
  kaburgada şişlik
öncelikle tüm cevap yazan doktorlarımıza teşekkür ediyorum...ben 30 yaşında bir beyim .3 ay önce sol kaburgamın üzerinde(kaburga ve deri arasında) bir yumuşak kitle oluştu.Sürekli olarak kontrol amaçlı dokunmam sebebi ile şu an sertleşmiş durumda, 1 ay ön...
Gönderilme zamanı: 14.12.2007 11:04:50 2 cvp.
  Makatta kaşıntı
İyi günler. 3 yıl önce makat bölgemde kaşıntı şikayetiyle doktora gitmiştim. Muayene sonrası doktor hemoroid olmadığını söyledi. Başka tahlillerden de herhangi birşey çıkmadı. Ama yaklaşık 3-4 aydır kaşıntı şikayetim artmakla birlikte nohut büyüklüğünde b...
Gönderilme zamanı: 14.12.2007 10:11:47 4 cvp.
  USG sonucumun devamı
Sol memede en büyügüsaat 3 hizasinda areoldan 3cm mesafde 12x4mm boyutlarinda septali olmak üzere multiple septali-septasiz kist izlenmistir. Bilateral aksiller, internal mammarian patolojik boyut ve görünümde lenf nodu izlenmemistir. SONUÇ: Her i...
Gönderilme zamanı: 12.12.2007 15:14:06 2 cvp.
  USG sonucum yardımcı olurmusunuz?
Aşşağıdaki USG sonucuna göre bilgi verebilirmisiniz? iyimi yoksa kötü olabilirmi? Saygılarımla iyi çalışmalar. BILATERALMEME ve AXILLER US : Her iki meme cilt, ciltalti dokulari ve retromammer alanlar normal görünümdedir. ...
Gönderilme zamanı: 12.12.2007 15:10:20 2 cvp.
  bezeler
sayın doktor; benim sorunum vucudumda 10 a yakın beze olması(kollarımda ve bacaklarımda) ve bunlardan 2 tanesinin 1cm den büyük olması ve en önemlisi sol kaburgamın bittigi yerdeki beze zamanla büyüdü ve bazende agrı yapmaktadır bu bezeler ben spora başl...
Gönderilme zamanı: 10.12.2007 23:56:25 4 cvp.
  beze
16 yaşındaki oğlum 15 gün önce hafif öksürük ve hafif ateşle doktora götürdüm. Boğazlarını elle kontrol ederken boynunun yan tarafında bademciklerden aşağıda elle iyice bastırınca hissedilen bir beze buldu. Bezenin ne zamandır var olduğunu sordu. Ben ...
Gönderilme zamanı: 10.12.2007 14:28:15 3 cvp.
  mamografi değerleri
İyi günler,eşim mamografi çektirdi ve sonuçta şunlar yazıyor: ''Her iki meme liposkleroze patterndir.Cilt,ciltaltı yağ dokusu ve areola/papilla ilişkileri normaldir.Mamogramlarda malign özellikler taşıyan kitle lezyonu ,patolojik mikro kalsifikasy...
Gönderilme zamanı: 08.12.2007 12:41:23 2 cvp.
  kolonoskopi degil rektoskopiymis
ben daha önce bagirsak ile ilgili soru sormustum anal fissür olabilecegini söylemissiniz yanliz ben kolonoskopi uygulanacak saniyodum siz kolonoskopi uygulanmaz demissiniz zaten kolonoskopi degilmis ben yanlis anlamisim rektoskopi uygulanacakmis norkoz il...
Gönderilme zamanı: 08.12.2007 01:44:37 2 cvp.
  kıl dönmesi
Selam ben 1 sene önce kıl dönmesinden ameliyat oldum 2 ay öncede yine oldum fakat bitr türlü akıntı geçmedi hala iltahap akıyor ameliyattan 10 -15 gün kadar sonra akıntı tekrar başlamıştı bir sürü antibiyotik kullandım ama hiç yararı olmadı yardımlarınızı...
Gönderilme zamanı: 07.12.2007 00:19:32 2 cvp.
  bagirsak
benim arkadasimin bagirsaklarda bir sorunu var yaklasik 2 ay once ilk olarak 2 hafta süren ishal olmus 2 hafta sonrasinda aniden kabiza dönuyo kabizla beraber tuvalet esnasinda siddetli bi agri, kasinti ve tuvalet bitiminde her defasinda olmasi bile kan ...
Gönderilme zamanı: 06.12.2007 19:11:22 4 cvp.
  uyuşma ve ağrı
hocam merhaba adım fikret bu hizmet için teşekkürler gerçekten övgüye değer bir iş yapıyorsunuz kesin olarak teşhis sanal alemde klinik muayene olmadan tabiki yetersiz ancak insanların en azından şikayetleri hakkında nereye yani hangi bölüme gitmeleri kon...
Gönderilme zamanı: 06.12.2007 14:57:32 2 cvp.
  ca 15-3 yüksekliği
Sayın Gürkan hocam İyi günler benim göğsümde birbuçuk aydır bir yara var ilk gittiğim doktor enfeksiyon olduğunu söyledi ve ilaç verdi kullandım. yara küçüldü ama tamamen geçmedi, ikinci gittiğim doktorda iyileştiğini söyledi bende tahlil yaptırmak istedi...
Gönderilme zamanı: 05.12.2007 15:03:50 2 cvp.
  Anal Fistül
Bir senedir anal fistül şikayetim var , ameliyat olmak istiyorum Bursada bu işin ehli tavsiye edebileceğiniz bir hekim ve hastane bilgisi verirseniz sevinirim... teşekkür ederim......
Gönderilme zamanı: 05.12.2007 10:29:08 3 cvp.
  longo
Adana ilinde longo yöntemiyle hemeroit ameliyatı yapan bir merkez veya doktor varmı ? Resmi hastalar için ek maliyeti ne kadar? şimdiden teşekkürler...
Gönderilme zamanı: 04.12.2007 10:41:24 2 cvp.
  koltuk altı ve memelerde ağrı
merhaba 2 aya yakın bi süredir şiddetli koltukaltı ve meme ağrısı yaşıyorum,dr ye gittim muayene etti ve hiçbir kitle belirtisi yok dedi fakat ben hala bu ağrıları( ki internetten baktığıma göre lenf bezlerim üzrinde bu ağrılar) çekiyorum size sorum inter...
Gönderilme zamanı: 03.12.2007 12:34:41 1 cvp.
  göbek deliğimdeki şişlik
bundan 3 hafta önce 4 gün süreyle ağır işler yaptım eşya taşımak gibi akabinde göbek deliğimde acı ve akıntı olmya başaladı. bir haftadır hem hap olarak hemde krem olarak antibiyotik kullanıyorum akıntı kızarılık geçeti ancak göbek deliğimde şişlik az da...
Gönderilme zamanı: 30.11.2007 09:21:10 1 cvp.
  mammografi
teyzemin memesinde ele gelen sertlik ardı mamografi ve meme ultrasonunda yağ bezesi temiz denilde ama o şişlik sonra kötü birşeye dönüşebilrmi artı bir yıda bir yapılması bumammografinin çok geç değilmi bir yılzarfında kötüleşmesi olanaksız değilmi teşekk...
Gönderilme zamanı: 27.11.2007 19:09:11 2 cvp.
  boyun fıtığı
Hocam C5-6 düzeyinde sinire baskı yapmayan 2.derecede boyun fıtığımdan bahsetmiştim.Doktorum tarafından ithal boyuna yapışan bant takıldı 1 hafta takılı durması gerektiği söylendi.Bu ve benzeri fizik tedavilerle rahatsızlığımın geçmesi mümkünmüdür.Bu teda...
Gönderilme zamanı: 27.11.2007 13:57:49 1 cvp.
  fissür
merhaba ben bundan iki ay önce meme hemeoraid ameliyatı oldum üç gün öncede fissür ameliyatı oldum hemoraid ameliyatı pek iyi geçmedi memeler hala gitmedi ne zaman giderki fissür ameliyatım agrısız oldu ancak sorum su fissür ameliyatında dikiş oldugu bölg...
Gönderilme zamanı: 27.11.2007 13:17:15 1 cvp.
  TİROİT
SOL TOTAL TİROİDETOMİ AMELİYATI OLDUM 1 AY SONRA SAĞ TARAFIMDAKİ KALAN TİROİT DOKUSUDA NODÜLLE BERABER ALINACAK AMELİYATTAN SONRA BEN OPERASYONA BAĞLI KALICI HİPOTİROİDİ HİPOPARATİROİDİ HİPOPİTÜİTARİZM DEN HANGİSİ VEYA HANGİLERİ KALICI OLACAK.TEŞEKKÜRLER...
Gönderilme zamanı: 26.11.2007 21:38:30 2 cvp.
  guatr
19.11.20007 tarihinde guatr için bazı tahliller yaptırdım.bu tahlil sonuçlarını bana yorumlayabilirmisiniz.ft3(4,29 referans 1,57-4,71),ft4(1,67 referans 0,85-1,78),t3(1,27 referans 0,6-2,00)tt4(8,49 referans 4,5-12,5)tsh(1,6 referans 0,4-4,0) teşekkürler...
Gönderilme zamanı: 20.11.2007 20:28:04 3 cvp.
  Kıl dönmesi ( pilonidal sinüs)
Kıl dönmesi ( pilonidal sinüs) Birbuçuk sene önce oldum ameliyatımı normaldevlet hastanesinde kapalı genel klasik cerrahi ameliyatıydı gerçi dikişlerdenmidir nedir hep bana rahatsızlık verdi ameliyat yerim şimdiki sorunum ise maket bölgemin hemen biraz üs...
Gönderilme zamanı: 20.11.2007 15:09:03 4 cvp.
  SİVİLCELERİM ÇOĞALMAYA BAŞLADI
slm ben fikret.alnımda 1 ay boyunca sivilce çıkmaya başladı en az 6 tane.onlar iğleşirken başka sivilceler başlıyor.bende İSOTREXİN JELİ kullanıyorum.1 ay oldu kullanalı.çok birşey farketmedi.ne önerirsiniz yada biraz zamanmı geçmeli yoksa iğleşirmi tamam...
Gönderilme zamanı: 18.11.2007 16:01:15 2 cvp.
  lütfen acil cevap yazarmısınız.
merhaba.ben 20 yaşında genç bir kızım.. lise dönemimden beri aşırı karın guruldaması midemde şişkinlik, gaz.bazen kabızlık ve halsizlik hisediyorum..okul hayatım iş hayatım tahammaül edilemez hale geldi bu yüzden arkadaşlarımın yanında beş dakika rahatça...
Gönderilme zamanı: 18.11.2007 00:50:20 3 cvp.
  bacak agrisi
annem icin bir sorum var, son 6 aydir dizleri agriyo ve cok asiri bir sekilde varizleri cogaldi.bir defa, 6 sene once variz almak icin ameliyat olmustu.2 ay oncede 6 haftalik acupunctor tedavisi gordu fakat yine ayni.variz coraplari hic bir sekilde fayda ...
Gönderilme zamanı: 16.11.2007 18:23:53 2 cvp.
  Hemoroid
İzmir'de De Longo sistemi ile hemoroid ameliyatı yapan, Emekli Sandığı ile anlaşması olan resmi veya özel sağlık merkezlerini öğrenmek istiyorum....
Gönderilme zamanı: 16.11.2007 18:10:06 2 cvp.
  HEMOROIT
SAĞ KABURGA ALTIMDA 2 GÜNDÜR DOKUNUNCA ACIMA VAR VE BUGÜM TUVALETTE ANÜSTEN KABIZ OLMADIĞIM HALDE ÇOK AZ TUVALET KAĞIDINA KIRMIZI KAN DAMLASI GELDİ TUVALETİMİ YAPMADAN HEMOROITIM VAR AMA BUGÜNLERDE RAHATSIZLIK VERMİYORDU SABAHTAN BERİ Bİ İKİ DEFA TEKRARLA...
Gönderilme zamanı: 16.11.2007 15:25:52 3 cvp.
  meme kanseri
iyi çalışmalar.Annem 1 ay önce mem kanserinden vefat ettti.Anne annem de aynı hastalıktan ölmüştü.Ben 27 yaşındayım ve hiç bu konuda doktora görünmedim.Neyapmam gerek ilk önce nereye gitmeliyim.Ve bu illet ırsi ise bizde de varmıdır.Çok tedirginim.teşekkü...
Gönderilme zamanı: 15.11.2007 22:11:21 3 cvp.
Toplam 2408 Soru. Sayfa :  
..

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

..
Bursa Lazer Epilasyon
Sağlıklı Güvenli Hizmet
www.esteslim.com
AKDKids Bornova
izmir anaokulu
www.akdkidsbornova.com
Kullanım Şartları
© 2000 - 2010 Mavi Piksel İnternet Çözümleri ve Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (232) 445 53 09 Telif hakları Mavi Piksel'e aittir.
İletişim | Forum
Doktor ve Sağlık Sitesi | Bebek Sağlığı | Tüm Gazeteler