Genel Cerrahi Tüm kategoriler için tıklayınız
Arama Kriteri: Arama Yardım
Doktora sağlıklı yaşam için soru sormak istiyorum Doktorlarımıza soru sormak için kullanıcı girişinizi yaptıktan sonra
" Üye Hizmetleri " menüsünden " Sorularım ve Cevaplarım " menüsüne, ardından da
" Soru Sormak İstiyorum " butonuna tıklayın...
Toplam 2378 Soru. Sayfa :  
..

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

..
  fissür
merhaba ben bundan iki ay önce meme hemeoraid ameliyatı oldum üç gün öncede fissür ameliyatı oldum hemoraid ameliyatı pek iyi geçmedi memeler hala gitmedi ne zaman giderki fissür ameliyatım agrısız oldu ancak sorum su fissür ameliyatında dikiş oldugu bölg...
Gönderilme zamanı: 27.11.2007 13:17:15 1 cvp.
  TİROİT
SOL TOTAL TİROİDETOMİ AMELİYATI OLDUM 1 AY SONRA SAĞ TARAFIMDAKİ KALAN TİROİT DOKUSUDA NODÜLLE BERABER ALINACAK AMELİYATTAN SONRA BEN OPERASYONA BAĞLI KALICI HİPOTİROİDİ HİPOPARATİROİDİ HİPOPİTÜİTARİZM DEN HANGİSİ VEYA HANGİLERİ KALICI OLACAK.TEŞEKKÜRLER...
Gönderilme zamanı: 26.11.2007 21:38:30 2 cvp.
  guatr
19.11.20007 tarihinde guatr için bazı tahliller yaptırdım.bu tahlil sonuçlarını bana yorumlayabilirmisiniz.ft3(4,29 referans 1,57-4,71),ft4(1,67 referans 0,85-1,78),t3(1,27 referans 0,6-2,00)tt4(8,49 referans 4,5-12,5)tsh(1,6 referans 0,4-4,0) teşekkürler...
Gönderilme zamanı: 20.11.2007 20:28:04 3 cvp.
  Kıl dönmesi ( pilonidal sinüs)
Kıl dönmesi ( pilonidal sinüs) Birbuçuk sene önce oldum ameliyatımı normaldevlet hastanesinde kapalı genel klasik cerrahi ameliyatıydı gerçi dikişlerdenmidir nedir hep bana rahatsızlık verdi ameliyat yerim şimdiki sorunum ise maket bölgemin hemen biraz üs...
Gönderilme zamanı: 20.11.2007 15:09:03 4 cvp.
  SİVİLCELERİM ÇOĞALMAYA BAŞLADI
slm ben fikret.alnımda 1 ay boyunca sivilce çıkmaya başladı en az 6 tane.onlar iğleşirken başka sivilceler başlıyor.bende İSOTREXİN JELİ kullanıyorum.1 ay oldu kullanalı.çok birşey farketmedi.ne önerirsiniz yada biraz zamanmı geçmeli yoksa iğleşirmi tamam...
Gönderilme zamanı: 18.11.2007 16:01:15 2 cvp.
  lütfen acil cevap yazarmısınız.
merhaba.ben 20 yaşında genç bir kızım.. lise dönemimden beri aşırı karın guruldaması midemde şişkinlik, gaz.bazen kabızlık ve halsizlik hisediyorum..okul hayatım iş hayatım tahammaül edilemez hale geldi bu yüzden arkadaşlarımın yanında beş dakika rahatça...
Gönderilme zamanı: 18.11.2007 00:50:20 3 cvp.
  bacak agrisi
annem icin bir sorum var, son 6 aydir dizleri agriyo ve cok asiri bir sekilde varizleri cogaldi.bir defa, 6 sene once variz almak icin ameliyat olmustu.2 ay oncede 6 haftalik acupunctor tedavisi gordu fakat yine ayni.variz coraplari hic bir sekilde fayda ...
Gönderilme zamanı: 16.11.2007 18:23:53 2 cvp.
  Hemoroid
İzmir'de De Longo sistemi ile hemoroid ameliyatı yapan, Emekli Sandığı ile anlaşması olan resmi veya özel sağlık merkezlerini öğrenmek istiyorum....
Gönderilme zamanı: 16.11.2007 18:10:06 2 cvp.
  HEMOROIT
SAĞ KABURGA ALTIMDA 2 GÜNDÜR DOKUNUNCA ACIMA VAR VE BUGÜM TUVALETTE ANÜSTEN KABIZ OLMADIĞIM HALDE ÇOK AZ TUVALET KAĞIDINA KIRMIZI KAN DAMLASI GELDİ TUVALETİMİ YAPMADAN HEMOROITIM VAR AMA BUGÜNLERDE RAHATSIZLIK VERMİYORDU SABAHTAN BERİ Bİ İKİ DEFA TEKRARLA...
Gönderilme zamanı: 16.11.2007 15:25:52 3 cvp.
  meme kanseri
iyi çalışmalar.Annem 1 ay önce mem kanserinden vefat ettti.Anne annem de aynı hastalıktan ölmüştü.Ben 27 yaşındayım ve hiç bu konuda doktora görünmedim.Neyapmam gerek ilk önce nereye gitmeliyim.Ve bu illet ırsi ise bizde de varmıdır.Çok tedirginim.teşekkü...
Gönderilme zamanı: 15.11.2007 22:11:21 3 cvp.
  her iki memede kitle
annemin meme dokuları içinde sağ üst orta hatta areolaya yakın 16.6 x 9.4 mm boyutlarında arka duvarı parlak hafif hipoekoik, medial yüzü hafif düzensiz solid lezyon izlenmiştir. (fibroadenom?). Yine aynı zamanda lezyonun lateral inferiorunda elonge hip...
Gönderilme zamanı: 15.11.2007 16:47:04 3 cvp.
  hemoraid ameliyatım sorunlu oldu
merhaba ben bundan yanı 11 09 2007 de hemoraid ve çatlak ameliyatı oldum ve tekrar çatlak olustu meme olankısma gelirsek memelerin 1 erimeye deriyle kaybolmaya başladı ama diggerki geçmedi ve meme çıktı ve büyüdü ve wc gittigimde sancı çekiyorum ve kana...
Gönderilme zamanı: 15.11.2007 12:59:23 4 cvp.
  bel fıtığı
Bel fıtığı ameliyatı olmuş birinin yoga yapması tehlikeli midir yoksa tam tersi faydasını görür mü? yardımlarınız için teşekkür ederim ...
Gönderilme zamanı: 13.11.2007 18:56:39 3 cvp.
  mide
merhaba, annem icin sorucaktim.3 yildir mide agrisi cekiyo ve doktor gastrit oldugunu soyluyor. ama bu aralar dahada kotu, yemek yiyemiyor bogazinda takildigini ve yutmakta zorlandigini soyluyo be bi lokma yediginde bile sisiyor.yanlarinda ve sirtinda agr...
Gönderilme zamanı: 13.11.2007 01:24:12 3 cvp.
  NASIR NASIL TEDAVİ EDİLİR
SLM.BEN FİKRET.BABAM 53 YAŞINDA.ŞEKER HASTASI.HER 2 AYAĞININ BAŞ PARMAK VE SERÇE PARMAĞININ ALTINDA NASIR VAR.NASIRI NASIL TEDAVİ EDERİZ.YOKSA ŞEKER HASTALIĞINDANMI KAYNAKLANIYOR.VERECEĞİNİZ CEVAP İÇİN ŞİMDİDEN TŞKLER....
Gönderilme zamanı: 11.11.2007 20:57:43 2 cvp.
  kabızlık
sürekli kabız oluyorum.kabız olduğum içinde çatlama oldu ..kanama oluyor ve tuvaletten sonra oturma güçlüğü çekiyorum.bu konuda ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz.. ...
Gönderilme zamanı: 10.11.2007 11:48:34 5 cvp.
  yardım lütfen patoloji sonucu
merhabalar annemin patoloji raporunu açıklarsanız sevinirim.. 1,2 bilateral total tiroidektomi materyali: kronik lenfositik tiroidit,adenomatöz hiperplazi,hürthle hücre metaplazisi. iyi çalışmlar dilerim...
Gönderilme zamanı: 10.11.2007 09:52:49 3 cvp.
  biyopsi
hocam merhaba benim patoloji sonucum troid follikül epitel hücreleri kolloid fartikülleri az sayıda fagositik hücre olarak yazıyor bana açıklarsanız sevinirim teşekkürler...
Gönderilme zamanı: 10.11.2007 00:01:22 3 cvp.
  ALP GURKAN HOCAM
KAN SONUCLARIM VE EN SON TETKIKIM sayın hocam hayırlı gunler dılerım ben 1997 yılında yapılan tahlıller sonucu zehırlı guatr dıger adıyla hıpertroıd teshısı kondu tahlılerım:t3 2.45 -T4 18.2 -TSH 0.002(27:7:1999) T3 2.14 T4 16.2 TSH 0.002(12:08:1999) FRT3...
Gönderilme zamanı: 09.11.2007 20:39:44 1 cvp.
  göbek deliği iltihabı
merhaba 24 yaşındayım zaman konusunda tam emin olmamakla birlikte yaklaşık 3-4 aydır göbek deliğimin içinde irine benzer çok kötü kokulu bir sıvı oluşuyor. Hijyenime çok dikkate etmeme ragmen kimi zaman her saat başı göbek deliğimin bu sıvı ve çapakla...
Gönderilme zamanı: 09.11.2007 13:57:50 5 cvp.
  almıs oldugum son usg tetkıkı
troıd glandı sag lobu 17x18x48 sol lobu16x16x39 isthmus kalınlıgı 4.2mm kan tetkıklerımı yukarda beyan etmıstım nasıl bır tedavı yontemı ızlemelıyım daha once propcılly kullandım su an gunde bır adet tefor alıyorum tessekkurler...
Gönderilme zamanı: 09.11.2007 12:32:59 2 cvp.
  baykul hocam
sayın hocam endokri yı acarmısınız bıraz nasıl bır tedavı yontemı ne yapmam gerekır...
Gönderilme zamanı: 09.11.2007 00:59:55 3 cvp.
  hıper mı hrotroıd mıyım ne yapmalıyım
hayırlı gunler dılerım bende 1997 yılında hıpertroıd teshısı konuldu propcıly adlı ılacı kullanmaya basladım yapılan kan tahlıllerım sonucları: T3 2.45_T418.2 TSH 0.002(27/7/1999) T3 2.14 T4 16.2 TSH 0.002(12/8/1999) T3 1.33 T4 11.9 TSH 0.002 (2809/1999/V...
Gönderilme zamanı: 08.11.2007 16:26:22 2 cvp.
  zayıflamak
merhaba,10 ay önce sezeryanla doğum yaptım karın bölgemi eritmek için piyasada satılan ilceltici kemerlerden kullanabilir miyim ısı yoluyla yada titreşim yoluyla zayıflatanlardan herhangi bir zararı olur mu? teşk.ederim...
Gönderilme zamanı: 08.11.2007 14:43:16 3 cvp.
  kalın bağırsak ağrısı
3 gün önce uykudan kalkınca makatta ama makat ağrısı yok kabızda deilim ama hep tuvaletim varmış gibi içerisinde bir ağrı var oturup kalkarken hep ağrıyla beraber içeride hissediyorum.hep tuvaletim varmış gibi duruyorum kalın bağırsaktamı broblem bilmiyor...
Gönderilme zamanı: 08.11.2007 11:15:13 5 cvp.
  göğsümdeki kitle için ne yaptırmalıyım???
mrb doktorum.2006 yılının şubat ayında sol göğsümde kendi kontrolüm sonucu elime kitle geldiğini hissettim.fakat hemen doktora gidemedim.eylül ayında fırsat buldum ve gittiğimde ultrason çekildi.benim bulduğumun tersine ben sol diyordum sağ göğümde 11mm. ...
Gönderilme zamanı: 08.11.2007 01:22:06 7 cvp.
  göbekte akıntı
Her zaman değil ama terlediğimde göbeğimden sarımsı bir sıvı akıyor,çok değil ama çamaşırımı kirletiyor.Tanıdığım bir doktora sorduğumda göbekteki yağ bezlerinin çok çalıştığını önemli olmayacağını söyledi bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim acaba göb...
Gönderilme zamanı: 07.11.2007 18:37:57 4 cvp.
  BİLATERAL MEME USG SONUCLARI
MERHABA SOL GÖĞSÜMDE YAKLAŞIK 1 AYDIR AĞRI VAR BİLATERAL MEM USG SONUCUM ŞÖYLEDİR BİLATERAL FİBROKİSTİK KARAKTERDE MEME PARANKİM PATERNİ DİYOR VE BANA BU AĞRININ MEME YAPISINDAN OLDUĞUNU GÖĞSÜMÜN SERT OLDUĞUNDAN BU AĞRININ OLDUĞUNU SÖYLEDİ USG ÇEKEN DOKT...
Gönderilme zamanı: 07.11.2007 15:30:30 5 cvp.
  hemoroid
sayın hocam; hemoroid rahatsızlığı ile ilgili muayene olup.birkaç ilaç kullandım. daflon - proctolog fitil ve tüp olanı.uzun süre geçmedi.bir ara geçti fakat 10 gün sonra tekrarladı.şu an hala var şişlik oldukça belirgin.kanama yok..ilaçları uzun süredir...
Gönderilme zamanı: 06.11.2007 20:52:53 9 cvp.
  hemoroid ameliyatı
Geçirdiğim deviasyon ameliyatı sonrası, ameliyathanede narkozdan uyandırılırken kusmaya başladım,odada da uzun süre bulantı çektim.Bunun etkisiyle olmam gereken hemoroid ameliyatından kaçıyorum. Acaba bu önlenebilirmi?...
Gönderilme zamanı: 05.11.2007 10:28:08 5 cvp.
  kaşıntı
Sayın doktorlarım,size iki sorum olacak cevap verirseniz çok sevinirim,şimdiden teşekkürler ilginize.Benim hassas bir cildim ve yapım v ar.bazen vücudumun herhangi bölgesi genellikle bacak bölgesi kaşıntığı zaman kızarıyor ve zamanla yerini morluk olışuyo...
Gönderilme zamanı: 05.11.2007 00:42:36 2 cvp.
  lomber vertebra mr incelenmesi
Degerli doktorum; 56 yaşındaki annemin bel ağrısı şikayetleri neticesinde uygun gorulen mr sonuclarını asağıda veriyorum... sizce durum nedir... - L2-3 düzeyinde sağ ağırlıklı diffüz annüler disk builging - L3-4 ve L4-5 düzeyinde diffüz annüler disk ...
Gönderilme zamanı: 03.11.2007 16:10:58 3 cvp.
  Kasık fıtığı olabilirmiyim
hocam sanırım bende kasık fıtığı belirteleri var..bir yumurtamda şişme var biri ustte biri altta kalıyor.bazen sılıyor her ikiside ama geciyor bi sure sonra..hocam kasık fıtığının tam olarak belirteleir nedir beni aydınlatırsanız sevinişrim..saygılar...
Gönderilme zamanı: 02.11.2007 15:25:28 3 cvp.
  karın ve sırt bölgesinde oluşan sancının sebebi?
karın ve sırt bölgesinde oluşan sancının sebebi? 3-4 yıl veya daha fazla zamandır tam olarak vücudumun neresinde oluştuğunu bilmediğim bir ağrı/sancı çekmekteyim.karın bölgesinde kasılma hissediyorum.Genelde kış aylarında doğru başlayıp ilkbaharın başla...
Gönderilme zamanı: 31.10.2007 10:10:10 3 cvp.
  Bursa'da LONGO yöntemiyle homoroid tedavisi
. 1) Bursa'da LONGO yöntemiyle homoroid tedavisi yapan yer var mı? 2) Bu LONGO yönteminde, 3. derece iç homoroidin (yani; parmakla itince içeri giren cinsten, ağrısız yumuşak homoroid) , genel anastezi, bel altına anastezi ve lokal anastezi ...
Gönderilme zamanı: 30.10.2007 22:08:21 5 cvp.
  amipli dizanteri olabilir mi?
yaklaşık 1 yıldır dışkıda mukus var.. ve beni endişe ediyor nedeni ise zamanındaki yanlış anal masturbasyon alışkanlığı. bu aralar şkayetim arttı. birde kalça eklemlerideki yağ tabakası az bişe çekilmiş sanki.... psikiyatriye gidiyorum. ama bir cerrah bu...
Gönderilme zamanı: 30.10.2007 20:44:09 3 cvp.
  anal fissür
kronik anal fissür rahatsızlığım var bu aralar iyice fazlalaştı kanama ve büyük abdest sonrası ağrılar.ve artık son çare doktorum ameliyat önerdi ben ameliyat sonrası mevcut dvt rahatsızlığımın tekrarlama riski olur mu onu merak ediyorum birde hangi yönte...
Gönderilme zamanı: 29.10.2007 22:04:56 5 cvp.
  cok acıl dalak ve karacıger kıstı..
dalak alt pol düzeyinde sol böbreğede üst polden komşuluk gösteren 45*50*37 mm boyutta ince duvarlı anekoik kist(dalak kisti) bt onerılır sol böbrekte orta kesimde 3mm capta kalıks tası karaciğer segmentinde 6 düzeyınde 1cm den kucuk hıpodens nonspesı...
Gönderilme zamanı: 29.10.2007 14:14:33 4 cvp.
  anal fissür
nisan 2007 de aanal fissürden ameliyat oldum ağrılarım azaldı akıntım devam etti oturma banyosu yeme içmeye dikkat ettim gliseril trinitrat kullandım salofalk fitil kullandım 6 ay oldu dörtdörtlük bir iyileşme olmadı ve bugün çatlak olan yerde şişme var y...
Gönderilme zamanı: 29.10.2007 10:14:30 5 cvp.
  böbrek
BENİM 5 - 6 YILDIR BÖBREKLERİM AGRIYOR(GENELDE SOGUK HAVALARDA).BUNA BAGLI OLARAK İDRARA GİTME İHTİYACI ARTIYOR VE TUVALETE GİTTİKTEN SONRA MESELA YERDEN BİR ŞEY ALMAK İÇİN EĞİLDİGİMDE BİR KAÇ DAMLA İDRAR AKIYOR.NE YAPMALIYIM. İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜ...
Gönderilme zamanı: 28.10.2007 16:34:53 4 cvp.
Toplam 2378 Soru. Sayfa :  
..

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

..
Bursa Lazer Epilasyon
Sağlıklı Güvenli Hizmet
www.esteslim.com
AKDKids Bornova
izmir anaokulu
www.akdkidsbornova.com
Kullanım Şartları
© 2000 - 2010 Mavi Piksel İnternet Çözümleri ve Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (232) 445 53 09 Telif hakları Mavi Piksel'e aittir.
İletişim | Forum
Doktor ve Sağlık Sitesi | Bebek Sağlığı | Tüm Gazeteler