Genel Cerrahi Tüm kategoriler için tıklayınız
Arama Kriteri: Arama Yardım
Doktora sağlıklı yaşam için soru sormak istiyorum Doktorlarımıza soru sormak için kullanıcı girişinizi yaptıktan sonra
" Üye Hizmetleri " menüsünden " Sorularım ve Cevaplarım " menüsüne, ardından da
" Soru Sormak İstiyorum " butonuna tıklayın...
Toplam 2288 Soru. Sayfa :  
..

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

..
  kolda uyuşma
merhaba hocam annemin 1 haftadır sol kolunda bir ağrı var.2 kere gece uyurken uyuşma girdi elinde ve parmaklarında kapanma oldu o anda hissizlikte oluyomuş.Sizce ne yapmalıyız hoCam neden kaynaklanıo olabilir.bide annem hipertansiyon hastası.yardımlarınız...
Gönderilme zamanı: 31.08.2007 11:33:59 3 cvp.
  alerjik astım bronşit
merhaba ben 22 yaşındayım ve bursada oturuyorum ben sanayide bi araç firmasında çalışıyorum yani burası bi yetkili servis.bende hemen hemen 1 aydır kuru bi öksürük vardı.doktora gtmedim daha sonra artmaya başladı bi sağlık ocağına gttm bana alerjiik astım...
Gönderilme zamanı: 30.08.2007 10:08:17 2 cvp.
  merhaba hocam benim derdim biraz karışık
hocam hepatit b hastalığına yakalandım.arkasından guatr ayakalandım ve geçen sene ameliyatla aldırdım.bu arada faktör 5 f-hastalığınada yakalandım.şu anda kan sulandırmak için commadin 5 ve guatr içinde levetron alıyorum.şu anda da göğsümün sol tarafında...
Gönderilme zamanı: 29.08.2007 23:40:34 2 cvp.
  anal fistül
merhaba bu fistülün oluşma sebebi nedir.ilaçla tedavisi veya bitkisel tedavisi varmıdır.ilerlemesini durdurmak için hastaya ne gibi görevler düşmektedir.ameliyat olmak gereklimi.ameliyatı ertelemenin ne gibi olumsuzlukları olabilir.doktorum net teşhisi k...
Gönderilme zamanı: 28.08.2007 20:51:44 3 cvp.
  AMELİYAT OLDUM
BU BENİM ULTRASON SONUCUM LUMBOSAKRAL BÖLGEDE SAĞDA 15.9MM, SOLDA 16.9MM ÇAPA ULAŞAN CİLT ALTI KAS DOKU PLANLARI ARASINDA LOKALİZE LİPOM İLE UYUMLU OVOİD KONFİGÜSYONLU YUMUŞAK DOKU KALINLAŞMALARI İZLENMİŞTİR.BEN BUNDAN DOLAYI GEÇEN YIL AMELİYAT OLDUM BELİ...
Gönderilme zamanı: 22.08.2007 22:57:39 3 cvp.
  dıger sorumun devamı
bırde dahılıye dr ıstemedı endekrınoloji uzmanı ıstedı ben dr gıttıgımde hangı bolume gıtmelıyım tesekkurler...
Gönderilme zamanı: 22.08.2007 10:28:18 1 cvp.
  us sonucum
US sonucum troıd us sı cekıldı sonucumu bana acıklarsanız çok tesekkür ederım...Troid bezi boyutları normal sınırlardadır.Sağ lob boyutları:37x14x12mm Sol lob boyutları:38x15x14mm İsthmus:3mm Parankim ekosu azalmıç olup,ekopaternınde heteojenite izlenme...
Gönderilme zamanı: 22.08.2007 10:25:16 3 cvp.
  tiroid nodül
Merhabalar, Eşim 37 boğazının sağ tarafında nodül mevcut, sintigrafi sonucuyla hipoaktif soğuk nodul teşhisi kondu ve elbette ameliyat yoluyla tiroid ile birlikte alınması gerektiği söylendi. Ama ameliyat öncesi ince iğne aspirasyonu önerildi, ancak bu h...
Gönderilme zamanı: 21.08.2007 11:28:27 3 cvp.
  lütfennnnn
KAN TAHLILI anti tipo790 normaldeger0.35 antitriglobulın antıkor [anti T}24.8 normal deger 0.40 TSH 2.89 normal deger 0,4-4 serbest T4 1,61ng/dl normal deger 08,-1,9 ANTI TIPONUN DERGER FAZLA GIBI NEDEMEK BU TESEKKURLER nasıl bır guatr hastasıyım nodu...
Gönderilme zamanı: 20.08.2007 22:22:25 1 cvp.
  lütfen bana yardım edin kafayı yiyecem
merhabalar.benim sorum gögsümden 3 defa fibroadenom aldırdım.en son ocak ayındaydı.suan 2 tane küçük var. ve bu gögsümde sırtımda kolumda parmaklarıma kadar agrı yapiyor.ameliyat eden dr gittim ultrasayon çekti fibroadenom almaya gerek yok dedi. ancak ben...
Gönderilme zamanı: 20.08.2007 14:28:39 2 cvp.
  anal fistül
MR sonucunda perianal bölgede 7 hizasında eksternal ve internal sfinkter ile iliskisi net olarak degerlendirelemeyen fistül trasesi izlenmektedir.SONUC: perianal bölgede saat 7 hizasında fistül traktı 6 ay önce ameliyat olmustum sonra akıntı olunca kolono...
Gönderilme zamanı: 16.08.2007 18:22:26 3 cvp.
  17 mayısta kardeşlerim kaza yaptı 2 si öldü diğeri
sayın hocam öncelikle mübarek kandilinzi kutlarım abim hakkında fazla bilgi alamıyoruz sayet aydınlatırsanız sewinirim .bize verilen epikriz raporunda sigorta için almıştık iş kazası olduğndan eşi madur orda yazılanlat tıp dilinde olduğu için anlamıoz g...
Gönderilme zamanı: 10.08.2007 17:50:05 1 cvp.
  nodüler guatr
slm hocam.ben 19 yaşındayım ve nodüler guatr dan 1 ay önce ameliyat oldum..biçok doktor küçük olduumu ve beklemem gerektiini söledi ameliyat için ama güvenilir bi doktorda nodül sayımın arttığını ve ameliyat gerektiğini söyledi.doğrumu yaptım bilmiyorum a...
Gönderilme zamanı: 06.08.2007 13:18:28 2 cvp.
  anal füstül
su an 30 yasımdayım yaklasık olarak 10 seneden fazla anal fistül ve kıl dönmesi ihmal ettim ve en sonunda bu subatta ameliyat oldum seton yöntemi ile ameliyatım yapıldı ve 2 ay yattım fakat tekrar etti ve kolonoskopi oldum onda her hangi bir şey cıkmadı m...
Gönderilme zamanı: 05.08.2007 20:14:00 4 cvp.
  Ağrı, mormarma ve şişme.
Merhaba, Sorunumun kategorisini tam olarak kestiremediğim için Genel Cerrahi kategorisini seçtim, affola. 2 gün önce spor yaptıktan bir süre sonra sol ayak parmağımda (baş parmağın yanındaki) yürürken hafif acı hissetmeye başladım. Önemsiz bir ağrı ol...
Gönderilme zamanı: 04.08.2007 16:28:48 3 cvp.
  sebase kist
merhabalar. ben 64 yaşındayım.7 ay önce sırtımdaki bir bezeye sebase kist teşhisi konuldu. enfeksiyon kapmıştı. küçük bir operasyonla enfeksiyon ve kistin temizlendiği söylendi. patolojiye gitmedi. gerek görülmedi. size iki sorum var. daha önce temizlen...
Gönderilme zamanı: 02.08.2007 08:54:52 5 cvp.
  hormon bozuklugu
merhabalar.benim gögsümde ağrı oluyor.bu ağrı sırtıma koluma parmaklarıma bile atıyor.adet öncesi duramiyorumdaha önce 3 defa fibroadenom aldırdım .şimdi küçük bir tane fibroadenom var..dr gittim hormon bozuklugu varmiş. hipofiz mr çektirtim temiz cıktı...
Gönderilme zamanı: 31.07.2007 11:41:08 3 cvp.
  karın ağrısı
karnıma bişey batıormuş gibi oluo ve nefes almamı zorlaştırıor.birdenbire başladı ayakta durunca çok şiddetli ağrı oluo.karnımın üst atarfında oluşuo ağrı.nedeni ne olabilir?napmam gerekli?teşekkür ederim....
Gönderilme zamanı: 27.07.2007 16:13:16 3 cvp.
  nörofibrom
deriden alındı kulak arkasından alınmıştı yağ bezesi zannedildi önce sonuç tümör denilince endişelendik biraz doktorumuz çok fazla bilgi vermedi bi onkolağa başvurun dedi ama randavu ileri tarihte tedirgin durumdayız ilerde başka bi bölgeden kötü huylusu ...
Gönderilme zamanı: 24.07.2007 17:15:44 1 cvp.
  nörofibrom
nörofibrom hakkında bilgi verebilirmsnz kanserleşebilirmi...
Gönderilme zamanı: 22.07.2007 15:24:27 3 cvp.
  gürkan hocaya
hocam internal hemoroid olduğunu zaten 2005 yılında yapılan rektoskopide anladık. ama sizin dediğiniz gibi ele gelmezmi hemoroid...
Gönderilme zamanı: 21.07.2007 22:49:10 2 cvp.
  Hipotiroidi miyim Hipertiroidi miyim?
Merhaba. Ben 23 yaşında bir kızım. Test sonuçlarım: Total T3: 117 referans: 70-210, Total T4: 7.6 referans:4.5-12.5, TSH: 0,8 referans: 0.3-4.2. Bu aralar yorgunluk,halsizlik, sinir,kilo vermekte zorlanma,sürekli uyumak isteme,adet düzensizliği gi...
Gönderilme zamanı: 20.07.2007 21:20:46 5 cvp.
  tetanoz
merhaba,tetanozun belirtileri nedir,örneğin bir tetanoz mikrobunun etkisi ne kadardır.ve mikrobu aldığımız yerde örneğin çıban gibi birşey mi çıkar.şimdiden teşekkür edrim. ...
Gönderilme zamanı: 20.07.2007 16:31:16 2 cvp.
  makatta sivilce
makatta sivilce merhaba, dun makattımda giris bolumunun bir taragında inci buyuklugunde sivilce benzeri bir sey cıktı. bu kasınmaya ve dıskı ile hafif yanmaya sebeb olmaktadır. bu nedir ve nasıl kurtulabilirim. bu sebebden dolayı bir doktorun huzuruna c...
Gönderilme zamanı: 19.07.2007 22:25:14 4 cvp.
  TİROİD USG İNCELEMESİ
Sayın hocam eşime ait (42 yaş) Tiroid Usg İncelemesi aşagıdaki şekildedir, neticesi ile ilgili tarafımı bilgilendirirseniz memnun olurum " Tiroid sağ lobu 13x15x39 mm, sol lobu ise 11x13x41 mm boyutlarında olup, parenkim ekosu homojen ve normal sı...
Gönderilme zamanı: 19.07.2007 16:35:02 4 cvp.
  hemoroid
ben hemoroid den ameliyat olmaya karra verdim ancak çok korkuyorum çok zor olduğu söyleniyor ameliyattan sonra çok zorluk çekiliyormuş doğrumu bu acaba...
Gönderilme zamanı: 16.07.2007 14:33:16 3 cvp.
  slm
ben size detaylı olarak hikayemi anlatayım 14 yaşında nefrit hastalığıgeçirdim.19 yaşında tüberküloz geçirdim şim di şuanada çiğerlerde iyileşme izleri var. 22 yaşından sonra midemde şikinlik aşırı yanma göğüs kafesinde şiddetli ağrı şeklinde rahatsızlı...
Gönderilme zamanı: 16.07.2007 00:09:44 1 cvp.
  Kalçada kızarık şişlik
Merhaba sol kalçamda, sivilce gibi ama ucu olmayan bir kızarıklık mevcut. Acaba kıl dönmesimidir bu?dokunduğumda acıyor. bilgi verirseniz sevinirim....
Gönderilme zamanı: 11.07.2007 20:07:18 5 cvp.
  hemeroid+çatlak teşhisi lazer yaptırmak istiyorum
hemeroid+çatlak teşhisi konulmuş bir hastayım.akü üniversite hastanesi bir çatlak teşhis etti ve bunun ameliyatsız düzelemeyeceğini söyledi.bende lazer olabilirmiyim diye sorduğumda lazer tedavisinin üniv.tede olamadığı ayrıca çokta gerekli olmadığı yarım...
Gönderilme zamanı: 11.07.2007 11:45:19 6 cvp.
  AMELİYAT
MERHABALAR HEMOROİD AMELİYATI OLMAM LAZIM AMA BUNUN İÇİN İYİ BİR DOKTORA İHTİYACIM VAR İSTANBUL İÇİNDE BULUNAN DOKTORLAR BENİMLE İLGİLENİRSE SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER...
Gönderilme zamanı: 11.07.2007 11:34:45 5 cvp.
  tetanoz
merhaba,ben tetanoz hakkında bilgi almak istiyordum.ben en çokta şundan korkuyorum,hani neredeyse paslı birşeyi elleyemiyorum,bir de küçücükte olsa vücuduma falan değerse hafifte olsa yırtarsa derimi diye çok korkuyorum,kafama kötü kötü senaryolar geliyor...
Gönderilme zamanı: 10.07.2007 14:42:36 2 cvp.
  meme kanserii
ben 35 yaşında evli 3 çocuk bayanım ...ailede genetik olarak meme kanseri var.. size ultrason sonucu mu yazıyom.. beni ksıa zman da bilgilendirirseniz sevinirm.. Bilateral meme USG incelemede: Sol aksillada 22x5 mm boyutta kistik görünüm izlwnmektedir. ...
Gönderilme zamanı: 09.07.2007 12:41:59 2 cvp.
  levent tezcan ve alp gürkan
hocam ben ankarada yım iş geregi de seyahat etme şansım yok bana ankarada yardımcı olacak yönlendireceginiz hekim ve ya kuruluş varmı birde ssk dan faydalanma şansım nekadar...
Gönderilme zamanı: 08.07.2007 11:50:19 1 cvp.
  kulak arkasında şişlik
mrb annemin kulağının arkasında yaklaşık iki senedir nohut büyüklüğünde bir şişlik var doktor önemli olmadığını syledi ancak amcamın eşide 5 ay önce benzer şikayetlerle doktora gitmişti önemli olmadığı söylendi fakat şuanda lenfoma tedavisi görüyor bu şiş...
Gönderilme zamanı: 06.07.2007 18:16:22 3 cvp.
  alp bey
bu sistemi duydum ama maeliyat longo yapıldıktan sonra sancının çok olduğunu öğrendim ve benim en az 2 hafta içinde eski sağlığıma dönmem lazım çünkü işlerim dolayısıyla izin alamayabilirim. ama sancılarım ve özellikle aşırı derecede akıntılarım çok oluyo...
Gönderilme zamanı: 06.07.2007 16:41:20 2 cvp.
  hemoroid
2 senedir hemoroidim var doktora başvurdum ama sürekli ilaç tedavisi verdiler ve hiçbirinden fayda göremedim sanırım ameliyat olmam gerekiyor ama korkuyorum bunu içinde hep geciktiriyorum. bunun ameliyattan başka yöntemi yokmudur.bu korkumu nasıl yenebili...
Gönderilme zamanı: 06.07.2007 15:12:01 4 cvp.
  basur kanaması
merhaba ben 36 yaşındayım bundan 8-9 yıl kadar önce basur ameliyatı oldum fakat yaklaşık 3 yıl önce tekrarladı 2veya 3 ayda çok şiddetli kanamalar oluyor tekrar ameliyat düşündüm ama iyi olmayacagını (büyük abdest tutamama gibi) söylediler.Bana yardımcı o...
Gönderilme zamanı: 06.07.2007 11:36:25 4 cvp.
  troid hormonları
Hiç bir şikayetim yok tarama amaçlı sağlık ocağında tahlil yaptırdım TSH 9.66 - FREE T3 4.88 - FREE T4 14.88 çıktı TSH mın normalin iki katından fazla olmasının nedeni ne olabilir daha önce medipol hastanesinde genel cerrahi doçenti bir hocaya muayene old...
Gönderilme zamanı: 05.07.2007 23:08:24 2 cvp.
  nasıl kurtulacağım bu fistül den
merhaba ben 30 yaşındayım. 9 ay önce anal fistül ameliyatı oldum.Ancak ameliyattan 1 hafta sonra tekrar oldu.Fındık büyüklüğünde bir şişme,hafif kaşıntı sonrasında şişkinliğin kendiliğinden patlaması ile kanama oluyor. Akıntı,ateş,ağrı olmuyor. Bazen kuyr...
Gönderilme zamanı: 05.07.2007 05:08:46 5 cvp.
  beze
merhabalar.benim koltukaltımda sık sık ufak bezeler cıkıyo,görünürde degil,elleyince belli oluyo ve acıyo.bir müddet gecince kendiliginden kayboluyo,sonra tekrar cıkıyo.dahiliyeye gittim.doktor baktı.koltualtımı neyle aldıgımı fln sordu.belki ter bezleri ...
Gönderilme zamanı: 05.07.2007 00:30:22 3 cvp.
Toplam 2288 Soru. Sayfa :  
..

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

..
Bursa Lazer Epilasyon
Sağlıklı Güvenli Hizmet
www.esteslim.com
AKDKids Bornova
izmir anaokulu
www.akdkidsbornova.com
Kullanım Şartları
© 2000 - 2010 Mavi Piksel İnternet Çözümleri ve Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (232) 445 53 09 Telif hakları Mavi Piksel'e aittir.
İletişim | Forum
Doktor ve Sağlık Sitesi | Bebek Sağlığı | Tüm Gazeteler